logo

Varmt välkommen till le Bon Palais!

I år är det sex år sedan vi öppnade dörrarna till en alldeles färsk nattklubb. Det har varit fantastiska år – och det beror på många saker – men allra mest på våra gäster. Det kan vara så att vi har Stockholms allra gladaste och hjärtligaste stämning!


le Bon Palais goes gay

candy_premier_2013

På fredagar huserar succéklubben Candy på le Bon Palais. Bakom den står de välkända klubbsarrangörerna Kent ”Bernhard” Bernhardsson och Peter Sandkvist som senast drivit gayklubben Paradise Garage på Kolingsborg.

Kent Bernhardsson och Peter Sandkvist är mycket välkända gayklubbsarrangörer och har de senaste åren hållit sina fester på Kolingsborg vid Slussen i Stockholm.

”Vår ambition med klubben är att vi ska ha samma sanslösa hands-in-the-air-party som vi haft i alla år på Kolingsborg. Vi tar med oss en del bekanta ansikten från den klubben för att våra gäster ska känna sig hemma. Vi är övertygade om att Candy på le Bon Palais kommer bli våra gästers nya vardagsrum!”, säger Peter Sandkvist.

Candy kan ta in 1200 personer och har tre dansgolv. Ålder på klubben Candy på le Bon Palais på fredagar är 20 år.


Nineties

Tre dansgolv, tre epoker på le Bon lördagar

Varje lördag möts tre dansgolv, tre epoker och den roligaste och bästa musiken på le Bon Palais.

Vårt bejublade 90’s-golv har flyttat till det stora golvet och symboliserar allt vi menar med Stockholms roligaste dansgolv, en eufori av dansanta hits i högt tempo.

Den bästa 80-tals musiken hittar du i den lilla före detta karaokebaren, det är litet, trångt, svettigt och fantastiskt. Kom och dansa dig svettig till Blondie, Diana Ross, Madonna och många fler. Bonuspoäng till alla som kommer klädda i pastellfärger! 80’s tar plats i Karaokebaren, vilket i sin tur alltså betyder att Karaoken går på semester ett tag.

I Bon Bon-baren finns numera vårt house/hitsgolv. Här bjuds på 5 timmars fritt fall där du garanterat inte vill missa en minut!

Skriv upp dig på gästlistan HÄR för fri entré före kl. 23 varje lördag.

Välkomna!


01

Några guldkorn…

Inför höstens säsongspremiär rotade vi runt i fotoarkiven och letade fram några av guldkornen från åren som gått. Så mycket härliga människor och vilken stämning! Alla bilderna hittar ni här på vår Facebook-sida.


Följ oss på Facebook

Om ni inte redan gillar oss på FB så bör ni göra det – och självklart skriva upp er för nyhetsbrevet, så ni inte missar något viktigt som händer här nere hos oss.Barnhusgatan 12 | 08-10 09 32 | bord@lebonpalais.se