logo

Varmt välkommen till le Bon Palais!


le Bon Palais goes gay

candy_premier_2013

På fredagar huserar succéklubben Candy på le Bon Palais. Bakom den står de välkända klubbsarrangörerna Kent ”Bernhard” Bernhardsson och Peter Sandkvist som senast drivit gayklubben Paradise Garage på Kolingsborg.

Kent Bernhardsson och Peter Sandkvist är mycket välkända gayklubbsarrangörer och har de senaste åren hållit sina fester på Kolingsborg vid Slussen i Stockholm.

”Vår ambition med klubben är att vi ska ha samma sanslösa hands-in-the-air-party som vi haft i alla år på Kolingsborg. Vi tar med oss en del bekanta ansikten från den klubben för att våra gäster ska känna sig hemma. Vi är övertygade om att Candy på le Bon Palais kommer bli våra gästers nya vardagsrum!”, säger Peter Sandkvist.

Candy kan ta in 1200 personer och har tre dansgolv. Ålder på klubben Candy på le Bon Palais på fredagar är 20 år.


Club 40!

Club40-webb.jpg

Hej och välkommen till Club 40 Stockholm. Varje lördag med start den 26 september 2015 kommer Club 40 husera på le Bon Palais. Club 40 är för dig som vill gå ut och roa dig men inte vill träffa på ungarna och deras kompisar på dansgolvet.

Åldersgräns 40 år. Köp förköpsbiljetter här!

Följ Club 40 på Facebook för senaste informationen!

Varmt välkommen!


Följ oss på Facebook

Om ni inte redan gillar oss på FB så bör ni göra det – och självklart skriva upp er för nyhetsbrevet, så ni inte missar något viktigt som händer här nere hos oss.Barnhusgatan 12 | 08-10 09 32 | bord@lebonpalais.se